ARKITEKTSTUDIO ELFRIDA BULL BENE

Miles: Kontorlokaler, Bergen

• Type prosjekt: Plassbygd kontorlandskap, interiør og møbelproduksjon  • Areal:500 kvm.  • Etasjer:1  • Oppdragsgiver: Petter Falck (byggeier) og Miles AS (leietaker)  • Byggested: Bergen • Status: Ferdigstilt 2016 •

FØR:

ETTER:

Miles ønsket et lokale som ikke var innredet med tradisjonelle cellekontorer eller åpent landskap, men ønsket å være samlet som i team i prosjektrom.
I stedet for å plassere prosjektrommene langs bakveggen, ønsket vi å plassere de midt i rommet som rom i rommet og med små smau i mellom. Da oppnår vi både å trekke de frem mot lyset mot vindusveggen, og å frigjøre plass til møterom og mer skjermet aktivitet i bakkant, samtidig som korridoren langs vinduene blir aktivisert og mellomrommene i bruk som sosiale rom og stillerom. Arkitektstudio Elfrida Bull Bene har også designet møblene i dette prosjektet. Både høye ståbord, sofarunding og sofamoduler, samt stillesmauet. Stillesmauet fungerer som inngang til møterommet samtidig som det er sterkt lydabsorberende og fungerer derfor fint til stille samtale og telefonering.