Studio

Arkitektstudio Elfrida Bull Bene AS holder til i store, lyse lokaler midt i Bergen sentrum

Studioet på Torgallmenningen er utgangspunktet for Elfrida Bull Bene AS som er et lite og uavhengig kontor med store ambisjoner. Kontoret ble startet i 2006 og består av et lag av dedikerte arkitekter med ulik og bred bakgrunn. Arkitektur er for oss sammenhenger, romopplevelser og kvaliteter som i helhet eller hver for seg kan sette spor og forme rammer for livene våre. 

Tjenester

Vi leverer arkitekttjenester

Kontoret har lang erfaring og solid faglig kompetanse. Vi har sentral godkjenning i høyeste tiltaksklasse som prosjekterende innen fagområdet Arkitektur, og Ansvarlig Søker for alle typer tiltak. Arkitektbedriften er medlemsbedrift i Arkitektbedriftene og Norske Arkitekters Landsforbund. Vi har ansvarsforsikring og vårt kvalitetssystem er Arkitektbedriftenes standard MAKS 10. Hvert prosjekt tilegnes en egen kvalitetsplan som følger prosjekteringsprosessen fra start til slutt.

Arkitektstudio Elfrida Bull Bene AS kan bistå med kunnskap og kompetanse på store og små prosjekt, for både private oppdragsgivere og for bedrifter. Vårt team har erfaring innenfor et bredt faglig spekter, og har jobbet med alt fra eneboliger og hotell, til utvikling av byområder.

Vårt hovedfokus er kvalitet og ansvarlighet i alle deler av prosessen, fra idé til ferdig bygg. Vi utvikler unike prosjekter med bevissthet omkring stedets historiske kvaliteter så vel som fremtidige funksjoner. I alle våre prosjekt har vi et aktivt forhold til materialbruk, bærekraft og miljø.

Folk

Hanne Klæbo
Sivilarkitekt MNAL / Daglig leder
Silje Bugge
Sivilarkitekt MNAL
Marit Kornberg
Master i arkitektur
Andreas Melve
Master i arkitektur
Sebastian Uthaug
Master i arkitektur