Elfrida Bull Bene
Kreativ mentor
Elfrida Bull Bene er den fiktive mentor for arkitektpraksisen Elfrida Bull Bene AS. Elfrida Bull Bene er basert på virkelighetens Elfrida Mathilde Bull født i 1910. Elfrida danner en trygg ramme rundt holdninger til prosess, arkitektur og levesett/væremåte.

Fortid:
Elfrida var kvinnen som banet vei blant normer og stereotyper. Hun gav gjerne den bredbremmede hatten sin en omgang med saksen, og slik bar hun et nytt og moderne hodeplagg oftere enn de fleste andre. Om bordkanten var litt for høy, var sagen aldri langt unna. Om de fire beina ble noenlunde like i høyden, var Elfrida fornøyd med det. Elfrida levde i øyeblikket, med trygghet og stabilitet i tilværelsen og frihet til å utforske og evnen til å skape de viktige rommene for lek i hverdagen. 

Nåtid:
Elfrida Bull Bene: Et lite og uavhengig arkitektstudio med solid og bred kompetanse innenfor arkitekturfaget. Sammenhengen mellom materialitet, romlighet og design står i fokus som mål om spesialtilpasset arkitektur til mennesker. Gjennom denne skapende prosessen, er det viktig for oss å bli kjent med kunden og oppgavens behov og forutsetninger, vi lærer om mange ønsker, men også hva står høyest på prioriteringslisten. Samtidig deles alltid vår kompetanse generøst, slik at vi sammen med kunden kommer frem til det beste resultatet og legger til rette for en god og trygg prosess. Gjennom dette samarbeidet hvor alles mening og tanker blir hørt, bygger vi, med vår kompetanse som grunnstein, arkitektur verdig vår tid og vår tids utfordringer. 

Fremtid:
Elfrida sine verdier og levesett går aldri av mote, og er like viktige den dag i dag som i historien. Samarbeid med andre firma, kompetent, fremoverlent arbeidskraft og holdbare materialer, fysisk og gjennomtenkt kvalitet, respekt og ansvarlighet, samarbeid med kunden. Stolt deler vi vår ekspertise på fagfeltet vårt med kunder, både eksisterende og nye.

 

 

DEL: FACEBOOK | TWITTER